Kom gezond en kom alleen
Voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op klachten doorgenomen. Uw afspraak gaat niet door wanneer u hoest, niest, diarree, smaak- en reukverlies, keelpijn of koorts hebt. Loolakt vraagt u geen begeleiding mee te nemen.

Kom op tijd
Kom op tijd en niet te vroeg. Als u veel eerder arriveert vragen we u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto, tot het tijdstip van uw afspraak. Kom ook niet te laat, daarmee brengt u het hele veiligheidsprotocol in gevaar en zal uw afspraak wellicht niet doorgaan.

Houd afstand
Loolakt vraagt u thuis naar de wc te gaan. Loolakt zal u tijdelijk geen koffie of thee aanbieden om onnodig contact tussen cliënten en medewerker te voorkomen.  Loolakt verwelkomt u met dezelfde warmte als altijd, echter schudden we geen handen. We houden een onderlinge afstand van 1,5 meter.

Bescherm elkaar
U wordt verzocht bij binnenkomst gebruik te maken van onze desinfecterende handgel.  Loolakt is voorzien van beschermingsmiddelen (mondmasker en handschoenen). Loolakt verstrekt aan u een nieuw, ongebruikt mondkapje. U gaat akkoord om dit mondkapje conform de instructies van Loolakt te dragen tijdens uw bezoek. 

Behandeling op afspraak

Kamperfoeliestraat 28, Bussum
Bel 06 - 4224 2449

namastehand01

 

namastevoet01

 
Ga naar boven